Service för din succé

När du vänder dig till Alfa Laval för service och reservdelar, får du beredskap och pålitlighet som du sparar både tid och pengar på – medan du gör ett ansvarsfullt val med tanke på säkerhet och miljö. Det är detta, tillsammans med vår kunskap om produkter och användning, som gör att så många väljer Alfa Laval som sin servicepartner. Våra experter är din tillgång, och de arbetar ständigt för att ge dig bekymmersfri drift.

Letar du efter en specifik service?

service-960x480.jpg

.

Teknisk dokumentation

Med vår tekniska dokumentation kan du säkerställa korrekt hantering av utrustningen i din dagliga drift och utföra underhållsprocedurerna på rätt sätt. Tillgång till rätt dokumentation underlättar också certifiering och granskning vid behov – och kortar ledtiderna när du beställer reservdelar. 

Hitta teknisk dokumentation

.

Felsökning

Våra duktiga och erfarna felsökare är det snabbaste sättet att lösa frågor kring din utrustning. Oavsett de jobbar på plats eller på distans, så hittar de orsaken till oplanerade driftstopp och hjälper dig att få bästa möjliga nytta av din utrustning. Kontakta oss för akut service. 

Information om felsökning

.

Utbildning

När du köper utrustning från Alfa Laval, köper du pålitlighet. Men din sinnesro hänger lika mycket på utrustningens operatörer. Våra experter utvecklar och stärker hela tiden sin kompetens, så att du kan oroa dig mindre – och uppnå mer. 

Utforska våra utbildningar

PB training

.

Reservdelar

När du använder reservdelar från Alfa Laval, prioriterar du produktiviteten. Våra reservdelar är tillverkade med OEM‑kunskap och ‑precision och levererar funktionalitet och drift som förlänger utrustningens livslängd och sänker din ägandekostnad. Vi levererar dem över hela världen genom ett starkt logistiskt nätverk.

Kontakta oss för reservdelar

Spare parts banner 640x360.jpg

.

Servicerbjudande

Alfa Lavals 360° serviceportfölj

Servicen och lösningarna i vår Alfa Lavals 360° serviceportfölj hjälper dig att få bästa möjliga avkastning på din utrustningsinvestering, genom hela livscykeln. Vi samarbetar med dig ur alla aspekter, från uppstart, underhåll och support till förbättringar och övervakningstjänster över tid. 

Beredskap, pålitlighet och ansvar

Vi gör vårt allra bästa för att vara redo när du behöver oss, och för att hålla din utrustning i bästa funktionsskick. Vi levererar på våra löften – och säkerställer att din utrustning levererar den utlovade prestandan. Vi är seriösa när det gäller att skydda människor och miljö – och gör det lättare för dig att göra samma sak.

Läs mer om vårt säkerhetsarbete

Serviceavtal

Alfa Lavals serviceavtal är skräddarsydda lösningar som kombinerar vilka som helst av våra service, beroende på dina specifika behov. För att maximera din prestanda och minska dina driftskostnader ger avtalet dig trygghet genom att minimera risken för oväntade störningar. De ger dig också full kontroll över din underhållsbudget.

Läs mer om Alfa Lavals serviceavtal

Alfa Lavals serviceavtal ger dig:

  • Maximal drifttid
  • Kort återbetalningstid
  • Full kontroll över underhållsbudgeten