Alfa Laval - Globalt servicenätverk

Globalt servicenätverk

Experter över hela världen

I mer än 130 år har vi byggt upp en global närvaro med servicecenter och partners i nästan 100 länder och viktiga marina hamnar. Detta ger dig lokal expertis, med stöd av den globala bredden och djupet hos Alfa Laval.

Rätt expertis, alltid till din tjänst

Servicespecialisterna är redo att hjälpa dig via telefon eller på plats, beroende på dina behov. Alfa Lavals tjänster och reservdelar finns till hands för din verksamhet, när du behöver dem.

Oavsett om du vill göra kritiska förändringar av din verksamhet eller bara behöver service för en liten komponent finns vi här för att hjälpa dig – med allt från rådgivning till avancerad felsökningsanalys.

Servicecenter med strategiskt läge nära dig

Alfa Lavals servicecenter är strategiskt placerade världen över. Vid dessa anläggningar finns allt du behöver för att förlänga utrustningens livslängd. 

Alfa Laval har servicecenter som är specialiserade på:

  • Värmeväxlare
  • Dekantercentrifuger
  • Separatorer
  • Fartygs boilers, avgasrening och system för ädelgas

Material- och expertkunskaper inom kemi till din tjänst

Alfa Lavals eget material- och kemilaboratorium hjälper dig förbli konkurrenskraftig genom att tillhandahålla material och kunskaper inom kemi, oavsett om det gäller media, tester av tillämpningar, råd kring kemiska produkter eller val av material för din Alfa Laval-utrustning. Samtidigt hjälper vi dig att uppfylla lokala krav rörande materialstandarder, hygien och miljö. När det inträffar störningar kan våra experter hjälpa dig identifiera orsaken till problemet genom kompetenta analyser så att det inte händer igen.

Nyhet

I april 2018 öppnar vi ett nytt Service Center I Köpenhamn för roterande enheter, samtidigt stänger vi Service Centret i Tumba/Stockholm. 

Vi startar reparationer för High Speed Separatorer i April 2018 och dekantercentrifuger under första halvåret 2019.

Hitta ditt servicecenter

När du väljer Alfa Laval får du en optimal långsiktig samarbetspartner för din dagliga verksamhet. Vårt servicenätverk hjälper dig var du än är. Klicka på kartan för att hitta din lokala Alfa Laval-representant.

Service centers i Norden

Service Centers i Norden

Alfa Laval har ett Service nätverk i Norden som kan hjälpa dig när du har behov av det.

Här kan du se var de olika Service centren finns.
I april 2018 öppnar vi ett nytt Service Center I Köpenhamn för roterande enheter.

Kontakta oss om du har några frågor - klicka här