Alfa Lavals Remote Guidance

Säkerställ kontinuerlig driftstid genom guidad fjärrsupport.

Alfa Lavals experter svarar snabbt på dina servicebehov, även under de mest hektiska perioderna. Med Alfa Laval fjärrsupport kan du få direkt support från våra experter som vägleder din personal på distans för att hitta en lösning. Detta hjälper dig att minimera eller helt undvika driftstopp utan ett fysiskt besök.

När du använder Alfa Lavals fjärrsupport hjälper du också till att minska vårt koldioxidavtryck och därmed bidra till dina hållbarhetsmål. Vi ser till att din data är säkra och skyddade genom plattformen.

Letar du efter en specifik service?

Remote guidance 640x360.jpg

Så fungerar det

Med hjälp av Alfa Lavals fjärrsupport-verktyg kan användare interagera och samarbeta i realtid, trots att de befinner sig på olika platser. Det skapar en förbättrad verklighetsmiljö där dialog, handgester, stillbilder, digital skissering) och verkliga objekt infogade i vyn kan användas för att guida till olika serviceåtgärder.

Serviceomfattning

Alfa Lavals Remote Guidance kan användas på de flesta av Alfa Lavals produkter. Du kan få  servicen antigen genom att teckna ett abonnemang som hjälper dig att minska administrationskostnaderna, eller så kan vi också hjälpa dig med fjärrsupport på begäran, när den behövs. För att ta reda på vad som passar dig bäst, kontakta oss.