PureBallast
Fishing-vessels-hero

PureBallast 3-lösningar för fiskefartyg och transporter med levande fisk

Vad som är viktigt för din fiskefångst är ditt fokus på bland annat fiskens rörelser, vädret och strömmar som påverkar dem, oavsett om du fiskar med trål, snurrevad eller lina. En eftermontering av ett system för barlastvattenbehandling är ytterligare en nödvändighet, men det behöver inte orsaka huvudbry. I nästan 20 år har vi gjort detta enkelt. Alfa Laval PureBallast 3 ger en optimal utformning för fiskefartyg och transporter med levande fisk, men också för din tid och budget.

pb general cargo pb reactors2

Fishing-vessels-retrofit.jpg

Eftermontering är vår prioritet

Alfa Lavals expertis och nätverk hjälper dig att få rätt barlastvattenlösning för ditt fiskefartyg eller din transport med levande fisk – och gör eftermonteringen enklare. Detta omfattar teknisk granskning, övervakning av installation och idrifttagning, så att du kan återgå till din verksamhet utan kostsamma misstag eller potentiella efterlevnadsrisker.

Fishing-vessels-freedom-to-sail.jpg

Du behåller friheten att segla

När du väljer PureBallast 3 får du en säker, beprövad och lättanvänd UV-teknik. Ditt fiskefartyg eller din transport med levande fisk, kan rätta sig efter olika typer av vatten och förhållanden, inklusive vatten med låg klarhet. Så att du är fri att ta dig dit där fisken och lönsamheten finns, vilket sparar driftskostnader och besättningens tid.

Fishing-vessels-the-right-system.jpg

Rätt system och partner

PureBallast 3-systemen erbjuder kompakt flexibilitet och finns tillgängliga som en glidmonterad modul eller som komponenter. Det finns alltid en perfekt passform för ditt fartyg, oavsett om det är en trålare, ett notfartyg, ett linfiskefartyg eller en transport för levande fisk. Lika viktigt är att Alfa Lavals experter finns tillgängliga 24/7 och över hela världen – vilket innebär snabb tillgång till reservdelar och service, precis där du fiskar.

Uppfyll reglerna om barlastvatten på ett enkelt sätt

Alfa Laval har nästan två decenniers erfarenhet av barlastvattenrening, plus 100 års marin erfarenhet bakom sig. Eftersom vi har eftermonterat PureBallast 3-system på nästan alla typer av fartyg, kan vi möta dina utmaningar – oavsett typen av nät eller lina du använder för fisket, och oavsett var du jagar din fångst. Räkna med oss, inte bara när det gäller pålitlig teknik, utan också för pålitlig support. Dina behov är i fokus direkt från början, oavsett om du söker kunskap eller kontakter och kompetens från vårt nätverk. Och det slutar inte där. Lokalt eller globalt kan våra serviceexperter hålla ditt PureBallast 3-system i full gång under hela dess livstid.

Vänd dig till Alfa Laval för:

  • Expertis inom urval, planering och leverans
  • Korta ledtider, hög flexibilitet och kompetens för en lyckad eftermontering
  • Ledande prestanda i alla vattentyper (färskt, bräckt, marint)
  • Enkel tillgång till reservdelar och service vart ditt fartyg än seglar


Fishing-vessels-ballast-regulations-the-easy-way.jpg

PureBallast 3 för mindre fartyg

Upptäck varför PureBallast 3 är den rätta barlastvattenlösningen för fiskefartyg och transporter för levande fisk – och varför Alfa Laval är det rätta partnervalet för att möta dina behov. Du hittar en tydlig översikt i den här broschyren, såväl som de mest relevanta tekniska detaljerna.

pb-general-cargo-smaller-vessels-brochure2

Utforska PureBallast 3-systemet

PureBallast 3 kan tillgodose utrymmes- och prestandabehoven hos alla fiskefartyg och transporter med levande fisk. Nedan är de vanligast valda systemen, men du hittar Ex-system och mer i vår fullständiga systemportfölj.

Stöd för din beslutsprocess

Alfa Laval har hjälpt redare av alla storlekar att hitta rätt lösning för barlastvattenrening och säkra framgångsrika eftermonteringar. Vi kan stötta dig individuellt, men vi kan också hjälpa dig om du fattar beslut som en del av ett större nätverk – precis som vi gjorde för den här gruppen av 52 fartygsägare.

fishing-vessel-turkish-coaster-case

Finansiera eftermonteringen av ett system för barlastvattenrening

Bekymrad över kostnaden för att eftermontera ett system för barlastvattenrening på ditt fiskefartyg eller din transport med levande fisk? Genom väletablerade partner kan Alfa Laval ordna med leasing eller kreditgarantier för PureBallast 3. Du kan räkna med flexibel finansiering till ett konkurrenskraftigt pris – med minimalt krångel och utan dolda kostnader. Ladda ned vår broschyr eller kontakta oss för att få mer information.

pb-general-cargo-financial

Fler lösningar för ditt fiskefartyg

PureBallast 3 är en av många Alfa Lavals lösningar för fiskefartyg och kvassar. Förutom att minimera miljöpåverkan erbjuder vi sätt att minimera utrustningens krav på golvyta och driftskostnader. Upptäck vad mer vi kan göra.

Fishing vessel new 640x360

Kontakta oss

Låt oss diskutera dina behov och PureBallast 3-lösningen för att matcha ditt fiskefartyg eller din transport med levande fisk. Du kan kontakta oss här.


Dina uppgifter lagras och behandlas i enlighet med
vår integritets- och dataskyddspolicy.