Upplev en helt ny standard
GPHE 0 start 1920x480 v2
GPHE 0 start 640x360 v2

Ställ högre krav på din värmeväxlare

Världens modernaste packningsförsedda plattvärmeväxlare

Packningsförsedda plattvärmeväxlare är så etablerade idag att få kan tänka sig några egentliga förändringar i konstruktionen med platta och stativ. Men vi vet att när det gäller att hitta lösningar på dina utmaningar duger det helt enkelt inte att acceptera status quo. Det är därför Alfa Laval lanserar nästa generation av packningsförsedda plattvärmeväxlare för industriella tillämpningar. För att kunna uppfylla dina behov idag och imorgon har vi ifrågasatt varje aspekt och tänkt igenom varje detalj på nytt. Resultatet är djärva nya standarder inom effektivitet, tillförlitlighet och servicemöjligheter.

Kundbehoven är drivkraften

Under utvecklingsprocessen när vi omprövat våra packningsförsedda plattvärmeväxlare har drivkraften hela tiden varit kundernas återkoppling och behov. Målet med nästa generations sortiment har varit tydligt redan från början: att lösa befintliga utmaningar med förbättringar som ger ökad termisk effektivitet, kompromisslös tillförlitlighet och bättre servicemöjligheter.

Upptäck hur du kan dra nytta av enheternas oöverträffade termiska prestanda samtidigt som du optimerar energianvändningen och minimerar miljöpåverkan.

Uppnå högre effektivitet

Prova på äkta hållbarhet med nya innovationer för mekanisk hållbarhet i världsklass och tillförlitlig prestanda.

Upplev bättre tillförlitlighet

Tack vare nyheter som underlättar öppnandet och förenklar rengöring och hantering av plattorna får du säkert, stressfritt och kostnadseffektivt underhåll.

Förvänta dig bättre servicemöjligheter

Upplev en ny standard

Kontakta oss om du vill ha mer information, en offert – eller om du vill träffa oss för att diskutera personligen.

DNS contact us 640x360

Expertkunskaper som sätter en ny standard

 

... inom effektivitet

... inom tillförlitlighet

... inom servicemöjligheter

Ett sortiment med hög prestanda

Alfa Lavals plattvärmeväxlare innehåller ett brett urval av lösningar för användning inom praktiskt taget alla branscher.

Alfa Lavals plattvärmeväxlare för industrin innehåller ett brett urval av lösningar för användning inom praktiskt taget alla branscher. Vi utökar och uppgraderar nu sortimentet och tillför möjligheter till ny prestanda och större flexibilitet. Till 2020 kommer nästa generations funktioner att vara standard för hela Alfa Lavals sortiment av plattvärmeväxlare för industrin.

Utforska nästa generation

En ny standard för bekymmersfri drift

Alfa Laval Service Centers PHE

När du väljer världens mest moderna sortiment av packningsförsedda plattvärmeväxlare, får du en partner med den erfarenhet och det engagemang som krävs för att hjälpa dig under varje steg på vägen. Du kan inte bara dra nytta av vårt heltäckande globala serviceutbud, utan vi kan också hjälpa dig med expertis för att säkerställa långvarig, smidig drift som är perfekt anpassad till just dina specifika processförhållanden. 

Se vad Alfa Laval kan erbjuda

Uppgradera till moderna möjligheterVärldens mest moderna sortiment av packningsförsedda plattvärmeväxlare

Om du redan har en packningsförsedd plattvärmeväxlare från Alfa Laval kan du få uppleva en prestanda på en helt ny nivå med din befintliga enhet. Byt ut dina nuvarande plattor mot nästa generations plattpaket för att dra full nytta av de nya plattfunktionerna. Kontakta oss direkt om du vill ta reda på om det här alternativet finns tillgängligt för din utrustning.

Kontakta oss idag

Hur länge kommer dina packningar att hålla?

Alfa Lavals nya GPredict™-verktyg kan hjälpa dig beräkna packningens förväntade livslängd.

Att känna till den begränsade livslängden för dina packningar är nyckeln till att undvika risker med oförutsedda avbrott på grund av trasiga packningar. Alfa Lavals nya GPredict™-verktyg kan hjälpa dig beräkna packningens förväntade livslängd baserat på de specifika förutsättningarna för varje installation.

Om du vill se vilken potential som GPredict™-verktyget erbjuder kan du testa vår provversion här