Påskynda hållbara lösningar

Föreställ dig en mer hållbar värld. En värld där det krävs mindre för att producera ännu mer. En värld där vi effektivt möter våra växande energibehov och samtidigt minskar koldioxidutsläppen. Föreställ dig en värld där vi kan utnyttja naturresursernas kraft och samtidigt bevara dem.

På Alfa Laval föreställer vi oss inte bara den här världen. Vi bygger den – tillsammans med våra kunder och våra partners. Med obeveklig innovation påskyndar vi övergången till effektivare, renare energilösningar och för den cirkulära ekonomin framåt. Våra djupa branschkunskaper gör det möjligt för oss att optimera kundprocesser, övervinna de tuffaste utmaningarna och fortsätta att göra världen bättre varje dag.

Genom att samarbeta påskyndar vi övergången till hållbara lösningar. Det handlar om "Advancing better" – för ditt företag, för dina medarbetare och för den planet vi alla delar.

cleantech_symbols640x360.jpg

Samarbetar för att påskynda dina hållbara lösningar

Baserat på decennier av erfarenhet har Alfa Laval unika kompetenser för att identifiera nya möjligheter att få ut mer av befintliga processapplikationer. Lär dig hur våra lösningar och det stöd vi kan erbjuda som din partner kan hjälpa ditt företag att växa på rätt sätt genom att hjälpa dig uppnå din fulla hållbara potential.

Våra experter visar dig vägen

Vi låter Madeleine Gilborne, Alfa Lavals affärsutvecklingschef för Clean Technologies, berätta om vårt arbete inom ren energi, energieffektivitet och cirkulär ekonomi. Genom att samarbeta med Alfa Laval kommer du i kontakt med ledande branschexperter som Madeleine, som stöder påskyndandet av din verksamhets hållbarhet.

Vår globala utmaning: utfasning av fossila bränslen

Utmaningen med utfasning av fossila bränslen är dubbel: vi måste stödja snabbväxande energibehov samtidigt som vi minskar koldioxidutsläppen i syfte att uppfylla klimatmålen i Parisavtalet.

Som detta diagram visar är vår nuvarande kurs långt ifrån där den behöver vara. För att uppnå målet i Parisavtalet – att begränsa den globala temperaturökningen till 1,5 °C fram till år 2050 – krävs ett scenario kallat "Hållbar utveckling". Det är dock värt att notera att energibehovet förväntas växa med så mycket som 54 % under samma period. Ingen enda enkel lösning kan därför omvandla det globala energisystemet. Det kommer att krävas en kombination av teknologier och bränslen.

På Alfa Laval har vi erfarenheten och kunskapen som krävs för att stödja din övergång, med lösningar som möjliggör energieffektivitet, ren energi och cirkulär ekonomi. Läs mer nedan eller kontakta oss redan idag.


Kontakta oss

 

 

cleantech-WHE-chart-final.png

Energieffektivitet

Hur kan Alfa Laval maximera din energieffektivitet? Lär dig mer om hur våra lösningar hjälper till att spara 50 GW energi per år – vilket minskar koldioxidutsläppen med så mycket som 25 miljoner ton. Det är 550 gånger Alfa Lavals eget koldioxidavtryck.

Alfa Laval Sustainable solutions Energy efficiency

Ren energi

Är du redo att upptäcka morgondagens lösningar för produktion av grön vätgas, bränsleceller, koldioxidavskiljning och energilagring? Klicka här för att lära dig mer om Alfa Lavals lösningar för att påskynda övergången till ren energi.

Sustainable solutions Clean energy

Cirkulär ekonomi

Vill du se hur Alfa Laval samarbetar med partners och kunder för att säkerställa att varje naturresurs används – och återanvänds – på ett så effektivt sätt som möjligt? Upptäck våra senaste lösningar för att öka cirkulariteten.

Sustainable solutions Circular economy

Hållbart partnerskap

Din nyfikenhet är vår nyfikenhet. Din passion är vår passion. Alfa Laval anser att samarbete och starka partnerskap är nyckeln till att påskynda morgondagens lösningar. I mer än ett sekel har det varit bränslet bakom vår obevekliga innovation. Idag driver det vår nya utveckling inom energieffektivitet, ren energi och cirkulär ekonomi. Lär dig hur våra lösningar och det stöd vi kan erbjuda som din partner kan hjälpa ditt företag att växa på rätt sätt genom att hjälpa dig uppnå din fulla hållbara potential.

Alfa Laval Sustainable solutions Sustainable partnership
.
Accelerate Sustainable Solutions

Påskynda hållbara lösningar

Föreställ dig en mer hållbar värld

.

Hållbara lösningar för en bättre värld

Visste du att Alfa Laval bidrar till 15 av FN:s 17 hållbarhetsmål? Vi erbjuder inte bara lösningar som möter våra kunders behov utan också vår planets. Vår senaste hållbarhetsrapport dokumenterar det arbete vi utför för att skapa bättre vardagliga förutsättningar för alla.

Alfa Laval Sustainable solutions Sustainable solutions

Vår prisbelönta HERE-magazine

HERE är Alfa Lavals onlinemagasin och mottagaren av Swedish Publishing Prize för 2019. Den ger dig de senaste insikterna, analyserna och inspiration från vår värld och bortom densamma. Med fokus på hur processer kan förbättras för att spara energi och skydda miljön utforskar HERE globala och lokala utmaningar tillsammans med de innovationer och lösningar som kan hantera dem.

Alfa Laval Sustainable solutions HERE magazine

Kontakta oss för att få veta mer

Kontakta oss idag för mer information om våra hållbara lösningar

Ta kontakt

Informationen lagras och behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.