Konsulterande verktyg

Baserat på unik kunskap från årtionden av erfarenhet att leverera termiska lösningar, har Alfa Laval kunnat skapa ett antal resurser som du kan använda för att underlätta ditt dagliga arbete.

Vårt mål är att se till att du alltid har all dokumentation du behöver. Observera att materialet som visas här endast representerar ett urval av de resurser vi kan tillhandahålla. Kontakta din lokala Alfa Laval-säljare idag, så tillhandahåller vi gärna ytterligare verktyg för att passa dina specifika behov.

hc hub Consultant tools BIM

hc_hub-Consultant-tools-intro-image.jpg

Hämta dina BIM-filer

Filer om Building information modeling (Byggnadsinformationsmodelleringsfiler) (BIM) för Alfa Laval värmeväxlare finns att ladda ner via Bimobject. Klicka här för åtkomst.


Klicka för BIM

hc_hub-Consultant-tools-3D.jpg

Behöver du 3D-ritningar?

Våra värmeväxlarexperter kan ge dig 3D-ritningar för att stödja alla projektbehov. Kontakta oss om du vill ha ritningar av en specifik produkt.


Klicka för 3D-ritningar

Ladda ned

Offertunderlag

Följande dokument erbjuder flexibilitet för att hjälpa dig när du skapar specifikationer för ditt projekt. Det gör det enkelt att inkludera Alfa Laval värmeväxlare i dina projektspecifikationer. Kopiera och klistra bara in informationen som är relevant för ditt specifika projekt, samtidigt som du tar bort alla områden som inte är relevanta.

Bästa designtillämpningar

Det finns många bästa designpraxis för olika applikationer som erbjuder fördelar i form av besparingar i pengar eller tid. Vi har satt ihop ett urval som fokuserar på parametrar som plattkorregering, turbulens, nedsmutsning och plattjocklek för övervägande vid specificering.

Ladda ner Best design practices with features (engelska)

Ladda ner Best design practices with features (turkiska)

Värmeöverföringsteori

För att hitta rätt lösning för en termisk belastning i en viss applikation är det viktigt att ta hänsyn till ett antal termodynamiska parametrar. Vi har satt ihop en detaljerad broschyr om "Teorin bakom värmeöverföring" för att hjälpa dig och dina kunder i denna process.

Ladda ner The theory behind heat transfer 

Dokument

Snabbval

Alfa Laval gör det lätt att hitta den bästa lösningen för dina behov. Ta en titt på vårt snabbvalsverktyg för att bläddra bland produkterna och hitta Alfa Laval-partner så att du kan begära en offert.

Alfa Laval Heating and Cooling Hub Quick selection

Behöver du fler verktyg och expertis?

Få mer av den kunskap som Alfa Laval skaffat under sin mer än 8 decenniers erfarenhet av termisk överföring. Från BIM-filer, 3D-ritningar, konsultverktyg och mycket mer, ta en titt på de många andra resurserna vi erbjuder på Alfa Lavals värme- och kylahubb.

HVAC-consultant-portal-hero640

Kontakta oss idag!

Dina uppgifter lagras och behandlas i enlighet med vår integritets- och dataskyddspolicy.