PureFerm-hero-banner1920x480

Samarbeta för morgondagens skörd

Experter på separering, för nästa generations livsmedel

Världens växande befolkning förtjänar näringsrik och välsmakande livsmedel med ett mer hållbart miljöavtryck. Livsmedelslandskapet genomgår nu stora förändringar, tack vare banbrytande forskning och spjutspetsteknologi. Alfa Laval tillhandahåller oöverträffad expertis inom separering till den här omvandlingen, för utökad skalbarhet, lönsamhet och resurseffektivitet till nästa generations livsmedelsprocesser som cellulärt jordbruk.

Din partnerexpert på separering i den nya livsmedelsrevolutionen

Vi har arbetat i decennier med att förnya och förbättra separeringsmetoder för fermenterade livsmedel och biotekniska produkter. Vi vet hur du ska få ut det mesta av varje odling, oavsett hur känslig den är. Med Alfa Laval som partner får du tillgång till vägledning och expertis för att ta fram och driva kostnadseffektiva processer för cellulärt jordbruk. Vi hjälper vi dig med allt från pilottester till storskalig produktion av nya goda, näringsrika och hållbara livsmedel.

Hundraårig erfarenhet av cellskörd

Från starten med jästskörd i slutet av 1800-talet, har Alfa Laval utvecklat allt mer avancerade separeringslösningar för cellodlingar. Idag ligger vi i framkanten inom separering för bioteknik och cellulärt jordbruk.

En pålitlig partner inom cellulärt jordbruk

Alfa Laval tillhandahåller effektiv separering för även de svåraste cellodlingar – tillsammans med expertis och teknik för säker och smidig uppskalning.

Vad särskiljer Alfa Laval

Hermetic Design och Bactofuge är två teknolgier som är perfekta för cellulärt jordbruk. Dessa hittar du endast i separatorer från Alfa Laval.

Vi löser dina utmaningar över gränserna

Alfa Laval kan dra nytta av sin globala närvaro och skickliga lokala team för att säkerställa att din separeringslösning testas och valideras noggrant innan du investerar i den.

Vi hjälper dig uppfylla dina utvecklings- och produktionsmål

Alfa Laval tillhandahåller högeffektiva cellodlingsseparatorer för testlabb, pilotprojekt och storskaliga produktionsanläggningar. När volymerna ökar kan du vara säker på att separeringsprestandan förblir densamma.

Lär dig mer om Alfa Laval i nästa generations livsmedel

Se vad Alfa Laval kan erbjuda inom proteinbearbetning, inklusive nästa generations livsmedelsprocesser, som växtbaserat protein, insektsprotein och cellulärt jordbruk.

testing capabilities block 2

Är du redo att lansera?

Är du etablerad inom fermenterade livsmedel eller biofarmaceutiska processer och vill ta med din expertis till nästa generations livsmedelsmarknad? Agera snabbt och kvalitetssäkrat med Alfa Laval separatorer, vårt kunnande och vår skickliga service. Tillsammans kan vi få din produkt snabbare till marknaden.

testing capabilities block 3

Exceptionell biomassaseparering med Bactofuge och Hermetic Design

Efter att ha testat ett antal olika separeringsteknologier konstaterade BASF att endast Bactofuge, med sitt höga separeringsarea och höga g-krafter, kunde tillgodose deras tuffa krav.

Testa, validera och skala upp din nästa separeringslösning

Oavsett om du uppgraderar din produktionslinje eller genomför koncepttester, hjälper Alfa Laval dig att välja rätt separatorlösning. Kontakta oss för att boka en konsultation och prov på något av våra testcenter, eller för att hyra en enhet för testning på plats.

Läs mer

Testing separation solutions

Alfa Laval separatorer för cellulärt jordbruk

Vi tillhandahåller högeffektiva separeringslösningar för ett brett utbud av nästa generations livsmedelsprocesser, som biomassa- eller precisionsjäsning och cellodlat kött. Du kan lita på Alfa Laval för lönsam skörd och rening oavsett skala, med lägsta möjliga OPEX och miljöavtryck. Tillsammans säkerställer vi att lösningen passar just din process perfekt.

Alfa Laval PureFerm-separatorer är försedda med vår unika Bactofuge-teknik för kontinuerlig urladdning av fasta partiklar, samt Hermetic Design, med eMotion som tillval. Detta gör dem perfekta för att skörda högkoncentrerade cellodlingar, samtidigt som de förbrukar mindre energi än andra separatorer på marknaden.

Kontakta oss

 

用于细胞农业过程的纯气分离器

Alfa Laval: Separator Innovator

Nästa generations teknik som bara finns i Alfa Laval:s separatorer är resultatet av över 130 års innovation. Var och en av våra unika lösningar är noggrant utformade för att hjälpa dig maximera effektiviteten och hållbarheten i din separeringsprocess.

Separator Innovator 640x360

Service för din framgång

Inom produktion av livsmedel, mejeri och drycker är drifttid, prestanda och låga underhållskostnader avgörande. Med Alfa Laval som servicepartner får du det stöd du behöver för att säkerställa att din utrustning alltid arbetar med full potential och minsta möjliga stilleståndstid.

service shirt 640x360