Läkemedelsproduktion

För att marknadsföra en medicin krävs avancerad teknik. För att hjälpa läkemedelstillverkare lyckas tillhandahåller Alfa Laval ett omfattande utbud av beprövade komponenter och system. Detta inkluderar flödeskomponenter, separeringssystem och värmeväxlare.

Pharmaceutical 640x360

Ren prestanda inom läkemedelsindustrin

  • Kostnadseffektiv verksamhet
  • Mer drifttid och bättre avkastning tillsammans med högsta nivå på hygienen
  • Skydda produktegenskaperna och kvaliteten med genom att uppnå konsekvens inom batchar och från batch till batch
  • Gjord för smidig idrifttagning, kvalificering och validering
  • Uppfyller relevanta standarder
Med vår utrustning och mångfalden i vårt globala nätverk av försäljnings- och servicerepresentanter tillhandahåller vi hållbara lösningar som uppfyller de högsta kraven. Vi strävar efter att förbättra kundernas konkurrenskraft genom bättre driftseffektivitet och högkvalitativa slutprodukter med stöd av teknisk erfarenhet, applikationskunskap, anpassad installation och fullständigt valideringsstöd.
.

 

Alfa Laval - Din partner inom läkemedel och bioteknik

På Alfa Laval tror vi på att skapa bättre vardagliga förutsättningar för läkemedels- och bioteknikindustrin, så att vi tillsammans kan hjälpa ännu fler människor att uppnå ett hälsosammare och lyckligare liv. Se den här videon för att lära dig mer om hur Alfa Laval kan bidra till dina farmaceutiska och biotekniska processer.Rätt värmeväxlare för farmaceutiska tillämpningar

Uppvärmning, applikationer för kyla och kondensering spelar en avgörande roll i många läkemedelsprocesser. Rätt teknik kan ha stor inverkan på både patientsäkerheten och slutresultatet. Baserat på årtionden av erfarenhet av läkemedelsindustrin har Alfa Laval en komplett portfölj av värmeväxlare som är utformade för att möta dagens krav.

hex pharma vignette production640x360
.

Markerade tekniker

.

Vid frågor, kontakta ditt lokala försäljningskontor eller fyll i detta formulär.

Är din förfrågan relaterad till:

Denna information lagras och behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Alfa Laval-pumpar för läkemedelsindustrin

Se videon för att få en introduktion till Alfa Lavals portfölj av centrifugalpumpar och roterande lobrotorpumpar för läkemedelsindustrin. 

Nya möjligheter med en kompakt kondensor

Alfa Laval Compabloc har en innovativ design som kan öka processekonomin på bara en femtedel av utrymmet.

Alfa Laval Tri-clover rör och beslag

Visste du att 90 procent av de produktberörande ytorna i ett typiskt farmaceutiskt system består av rör och rördelar? Lär dig hur våra rör och rördelar kan ge maximal hygien i den här videon.

Tankar om GMP:s (God tillverkningssed)

Vilka är våra tankar kring prestanda, dokumentation och hygien i bioteknik- och läkemedelsindustrin? Se videon för att få veta mer.

 

Alfa Lavals Pharma Academy 

- Blandning av bioreaktioner

 

Den första premiumlösningen för separering inom biofarmaceutisk bearbetning för engångsbruk

Möt Alfa Laval CultureOne: effektiv, beprövad klarning med varsam hantering av skjuvkänsligt biologiskt material, i kombination med ökad avkastning och förbättrad proteinåtervinning. Gör dig redo att utforska nya möjligheter till produktion i små satser med oöverträffad prestanda.

Alfa-Laval-CultureONE-640x360

Du kanske också är intresserad av...

Bioteknikbolag uppnår nästan 100 % avkastning

ebiotech_firm_achieves_nearly_100_percent_yield_640x360.jpg

Ett internationellt bioteknikföretag var intresserat av att öka sin totala produktion utan att lägga till tankar, och samtidigt minska antalet tankar de använder i sin befintliga batchprocess. De vände sig till Alfa Laval för att hitta en möjlig lösning.

Läs hela historien här

Tekniska artiklar

360° Service Portfolio


Alfa Laval hygienutrustning stöds av Alfa Lavals 360° serviceportfölj för utökad prestanda Kontakta oss