Alfa Laval - Bioteknik

Bioteknik

Skonsam och effektiv bearbetningsutrustning som maximerar produktiviteten och minimerar driftkostnaderna. Att välja rätt utrustning för dina processer är avgörande för din framgång och lönsamhet inom biotillverkning. Alfa Laval har arbetat i branschen i över 100 år. Vi är angelägna om att fortsätta optimera dina processer med vårt omfattande sortiment av separeringslösningar, flödesbehandlingskomponenter och värmeväxlare.

Biotechnology 640x360

Säkerställa säker, konsekvent, kostnadseffektiv produktion och samtidigt bidra till slutprodukter av hög kvalitet och höga avkastningar

  • Teknisk erfarenhet och applikationskompetens för att optimera dina bioprocesser
  • Skonsam produktbehandling för att säkerställa högsta produktivitet
  • Kostnadseffektiv drift – mindre avfallshantering och lägre energiförbrukning
  • Skydda produktens egenskaper och säkerställa jämn kvalitet
  • Stort utbud av utrustning och lösningar för effektiv biobearbetning
Alfa Laval är en etablerad leverantör till biotillverkningsindustrin. Med produkter och system som är specifikt utformade och dokumenterade för biotekniska applikationer är vi ett beprövat, testat och pålitligt varumärke. Mångfalden och kunskapen i vårt globala nätverk med försäljnings- och servicerepresentanter gör det möjligt för oss att tillhandahålla anpassade och hållbara lösningar för att förbättra konkurrenskraften och säkerställa en enhetlig produktion av hög kvalitet.

På Alfa Laval tror vi på att skapa bättre vardagliga förutsättningar för läkemedels- och bioteknikindustrin, så att vi tillsammans kan hjälpa ännu fler människor att uppnå ett hälsosammare och lyckligare liv. Se den här videon för att lära dig mer om hur Alfa Laval kan bidra till dina farmaceutiska och biotekniska processer..
.

Markerade tekniker

.

Vid frågor, kontakta ditt lokala försäljningskontor eller fyll i detta formulär.

Är din förfrågan relaterad till:

This information is stored and processed in accordance to our privacy policy.

Kundcase: Hör på en av BASF:s fabrikschefer

Effektiv separering av biomassa med Alfa Laval's Bactofuge hermetic teknologi

Alfa Laval hermetisk design

Lär dig mer om hur tekniken bakom hermetisk design fungerar och hur den ger skonsam produkthantering och maximal produktkvalitet

Upptäck Alfa Laval UltraPure

Alfa Lavals UltraPure-pumpar är designade för kraven från läkemedels- och bioteknikindustrin och erbjuder innovativa funktioner som kan hjälpa till att optimera produktionen.

Broschyr: Utrustad för framgång

Lär dig mer om alla pusselbitar du behöver för att optimera din biobaserade kemiska produktion.

biobasedchemicals brochure 640X360