Det bästa av två världar på Rebellion Beer Company

År 2014/2015 inledde Rebellion Beer ett program som innebar väsentlig utveckling och stora förändringar. Här ingick bland annat en trestegsplan för att befästa företagets anmärkningsvärda kommersiella framgångar genom att använda den senaste tekniken för att öka produktionskapaciteten och flexibiliteten och samtidigt fokusera på att upprätthålla och förbättra produktkvalitet och enhetlighet så att man kan behålla det framstående hantverk och den prisbelönta kvalitet som Rebellion Beer har blivit känt för.

DATUM 2023-11-28

Rebellion Beer Company Ltd. i Marlow, Buckinghamshire, är en del av den innovativa uppsjö av nya mikrobryggerier som har dykt upp i Storbritannien sedan 1980-talet.

Som ett led i företagets policy att återuppliva och förnya en förstklassig, lokal bryggeritradition i Marlow kom en stor del av deras ursprungliga utrustning från andra lokala regionala bryggerier som hade lagts ned.

Rebellion Beer hade tidigare tillämpat den traditionella metoden för ölklarning och använt en kombination av klarning och tid för att sedimentera jästen i ölen. Detta resulterade dock i betydande ölsvinn och eftersom sedimenteringsprocessen tog lång tid blev den en flaskhals i produktionen. Rebellion Beer ville också förbättra konsekvensen i företagets produktion, så att det skulle bli enklare att marknadsföra produkten och uppnå största möjliga kundnöjdhet.

Företaget valde därför en BREW 80-separatormodul från Alfa Laval som en modern teknisk lösning på de mikrobryggeriinriktade kraven. Lösningen är baserad på en centrifugalseparator med hög hastighet och är väl lämpad för att snabbt och effektivt klarna öl efter jäsning och före mognad och fyllning, och för Rebellion gjorde den kompakta utformningen BREW 80 till den idealiska lösningen.

    

Produkter

Brew 80 

Separatormodulen är särskilt lämpad för att klarna:

  • Öl efter jäsning
  • Öl efter mognad 
  • Nästan ljusa typer

Alfa Lavals bryggeriserie

Kundens röst

Jag tycker att mikrobryggning i relativt liten skala så som den vi ägnar oss åt, fortfarande är en traditionell konst som skapar distinkta, karaktäristiska öl med hjälp av de tidskrävande bryggningsmetoderna, men i kombination med modern teknik, såsom Brew 80. 

Delägare Mark Gloyens, 
Rebellion Beer Company Ltd. Marlow, Buckinghamshire, Storbritannien

Ladda ned

Läs hela historien om Rebellion Beer Company Ltd.

Alfa Laval Brew 80: Den rätta matchningen för det du brinner för

Alfa Laval Brew 80 är en plug-and-play-centrifugmodul för kapaciteter på upp till 50 hl/timme. För små bryggerier erbjuder den samma Alfa Laval-separeringsinnovationer för att öka utbytet och kvaliteten på dina öl – inklusive vår unika Axial-Hermetic Seal för att minimera syreupptagningen. Brew 80 ger dig kraftfull och effektiv prestanda, med den kapacitet du behöver när ditt bryggeri växer.

brew80 vignette