Behandling av vassle, kasein och laktos

Det är stor efterfrågan på mejeribiprodukter inom dagens livsmedels- och dryckesindustri. Lönsam återvinning av fasta ämnen kräver effektiv men skonsam bearbetning i varje steg. Alfa Lavals hygieniska komponenter för separering, uppvärmning, kylning och flödeshantering har innovativa funktioner som hjälper dig att få ut det mesta av mjölk och vassle, med högre avkastning och mer resurseffektiva processer. Dessutom säkerställer de optimala hygieniska egenskaperna enkel rengöring och utökad drifttid, vilket ger din produktion mervärde.

Whey-casein-lactose-processing

Optimera alla mejeriprocesser

Alfa Lavals komponenter är designade för att få ut det mesta i varje bearbetningssteg, från mjölk till färdig mejeriprodukt. De bidrar till att maximera avkastningen, drifttiden och produktkvaliteten, och till att minimera energi- och vattenförbrukningen. Bläddra i vår portfölj och hitta rätt utrustning för din process.

Dairy-processing