Produkt och industri relaterad utbildning

Möta kritiska branschutmaningar

Alfa Laval erbjuder branschrelaterade kurser i sina system och utrustning inom exempelvis bryggeri-, etanol-, miljö-, sanitets- samt marin- och dieselbranschen (se exempel på vårt utbildningsutbud nedan). Vi kan även ordna kurser för andra branscher. Skicka en intresseanmälan, så återkommer vi för ytterligare diskussion. 

Customer trainingAlfa Lavals produkter installeras oftast i hjärtat av våra kunders processer. Vår utbildning kan ge din ledning och din personal viktiga insikter i hur man kan möta några av de kritiska utmaningar som de flesta branscher står inför idag. Detta innefattar att höja produktiviteten, spara energi och minska miljöpåverkan i olika steg av processerna i din verksamhet. 

Utbildning för optimal prestanda och ekonomi

Med Alfa Lavals produkter installerade och personal som är utbildad på att använda, utföra service och underhåll korrekt på dem garanterar det optimal prestanda och driftekonomi oavsett bransch.

Brett kunnande

Alfa Laval är teknikledare inom områdena separation och värmeöverföring. Vi är aktiva i de flesta industriella raffinerings- och reningsprocesser och vi har djupa kunskaper om våra kunders applikationer i ett brett urval av branscher. Det är ingen slump att vår slogan är Pure Performance – många av våra lösningar bidrar till att skapa en renare miljö.

Intresserad av utbildning för ditt företag?

Fyll i formuläret på nedanstående länk, så återkommer vi för att diskutera mer.

Intresseanmälan

Kunduttalanden

Jag vill tacka för den intressanta presentationen i vårt laboratorium under kursen Advanced Marine and PowerGen.  Den feedback vi fick från kursdeltagarna och den tekniska gruppen var mycket positiv! Alla lärde sig mycket genom att ta del av era kunskaper om rening och filtrering

/Chevron

Utmärkt lärare med bra kunskaper och upplägg för att dela med sig av sina kunskaper och expertis. Bra utbildningsmaterial.
/ExxonMobile