AboutUs Nordic-SE 1200x400

Alfa Laval Nordic i Sverige (Sälj- och servicebolag)

Alfa Laval är idag en världsledare inom nyckelteknologierna värmeöverföring, separering och flödeshantering. Vårt företag grundades på en briljant uppfinning och fortfarande är innovationer kärnan i allt vi gör.

Alfa Laval i Sverige och Norden

Alfa Laval Nordic AB är Alfa Lavals sälj- och servicebolag i Sverige. Bolaget är en del av en nordisk organisation i Danmark, Finland och Norge och har 200 anställda i de fyra länderna. 

Alfa Laval Nordic marknadsför produkter, system och service inom alla Alfa Lavals nyckelteknologier: Värmeöverföring, Separering och Flödesteknik.

Alfa Laval Corporate AB är Alfa Lavals globala huvudkontor i Lund.

Alfa Laval Lund AB och Alfa Laval Tumba AB är tillverkningsenheter i Lund, Eskilstuna och Tumba.

Vår Nordiska sälj-och service organisation finner du i:

På Island arbetar vi tillsammans med partners

Vi skapar framgång för våra kunder

I en föränderlig värld är vi lyhörda för förändrade kundbehov. Vi fokuserar på kostnadseffektiva och innovativa lösningar som förbättrar våra kunders prestationer. Vi hjälper dem att rena, förfina och återvinna material. Vi tillför mervärde genom att omvandla avfall till produkter och energi. Vi optimerar processer och skapar ansvarsfull tillväxt: Och gör världen bättre, varje dag.

Maria and Erland 2019

Att göra det där lilla extra

Hos Alfa Laval samarbetar branschens mest nyfikna sinnen på en arbetsplats som präglas av mångfald,självbestämmande och ansvar. Vi har en positiv och nyfiken attityd och är snabba på att anpassa oss, fatta beslut och vidta åtgärder. Det är det som gör vår kompetens och expertis så speciell. Vi gör alltid det där lilla extra för att hjälpa våra kunder att uppnå affärsframgångar och överträffa sina klimatmål.

Alfa Laval employees

Alfa Laval 360°-serviceportfölj

Vi samarbetar med dig hela vägen – från uppstart, underhåll och support till förbättringar och övervakningstjänster av din utrustning. Vi har alla delar och service som krävs för att garantera att din utrustning fungerar enligt specifikation – nu och i framtiden. Våra Servicecenter: 1. Värmeväxlare - Staffanstorp 2. Roterande utrustning - Köpenhamn

Alfa Laval Service

Mer information

Kvalitet

Läs mer om Alfa Laval Nordics kvalitetsarbete här

Mässor

Alfa Laval Nordic deltar i ett antal mässor och event runt om i Norden. Läs mer här.

Hur kan vi hjälpa dig?

KContact us - About us.jpgontakta oss om du har några frågor eller funderingar.                                 

Kontakta oss