Engagerad i en ljusare värld

Året går mot sitt slut. Som vanligt vill vi framföra ett hjärtligt tack för vårt samarbete under 2021. Vi ser fram emot en fortsatt och välmående relation med fokus på att utveckla ledande, hållbara lösningar som ger både människor och vår planet en ljusare framtid.

Och vi hoppas kunna göra detta tillsammans. Under det senaste året har Alfa Laval installerat värmeväxlare i våra kunders energieffektivitetsapplikationer, vilket sparar totalt 50 GW. Denna besparing har resulterat i en årlig minskning av koldioxidutsläppen med 25 miljoner ton – något mer än utsläppen från Paris. Vilken klimatkompensation... För att inte tala om glädjen och kraften i partnerskap.

God Jul och Gott Nytt År

Ett partnerskap för att påskynda din hållbarhet

Varje kW energi som sparas är lika värdefull som att producera en ny kW ren energi. På Alfa Laval vet vi hur du gör dina processer mer effektiva – och mer hållbara. I mer än 90 år har vi utvecklat plattvärmeväxlare för att optimera termisk överföring i värme- och kyluppgifter.

I den här videon kan du lära dig hur våra innovativa lösningar redan stöder kundernas ökade behov av energieffektivitet och utsläppsminskning.

Läs mer om Alfa Lavals energieffektivitetslösningar