Värme

Alfa Laval tillhandahåller energibesparande uppvärmningslösningar för flerfamiljshus, villor, kommersiella lokaler, industrifastigheter och offentliga verksamheter. Vårt mål är att optimera inomhusmiljön, oavsett om det handlar om komfortabel rumstemperatur, behaglig vattentemperatur i simbassängen eller varmvatten i kranen hemma. Produktblad finns i Värmeguiden, länk till guiden finns till höger eller ovan.

Heating general 640x360

On-demand webinar | Reach the lowest operating cost with certified performance

Lär dig hur AHRI-prestandacertifiering från tredje part, kan hjälpa dig att nå de lägsta driftskostnaderna och energibesparingarna med garanterad prestanda. Webinariet hålls på engelska.

Nordic-AHRI-webinar Vignette 640x369 2022

Smart energianvändning

Våra lösningar främjar ett smart energiutnyttjande, oavsett var varmvattnet kommer ifrån. Under sommaren när byggnadens uppvärmningssystem inte används fullt ut kan den extra kapaciteten exempelvis användas för uppvärmning av utomhusbassänger. Att använda värmeåtervinning, från tillverkning och andra processer, för uppvärmning av byggnader är en annan energibesparande åtgärd som minskar kostnader. 

Energi från förnybara källor

Alfa Laval strävar efter att integrera förnybara energikällor i våra energibesparande uppvärmningslösningar så långt det är möjligt. Energi från återvinning eller förnybar energi som jordvärme eller solenergi kan ofta användas som ett alternativ eller som en kompletterande energikälla för uppvärmningssystem.

Alfa Laval 360° Serviceportfölj

Alfa Laval erbjuder ett omfattande utbud av tjänster för att du ska kunna hålla din utrustning i toppskick.

Kontakta oss om du vill veta hur vi kan hålla dina produkter i gång längre.