Kyla

Det kan vara en komplex uppgift att planera ett kylsystem med tanke på alla olika faktorer som ingår i en lyckad lösning. Alfa Laval har ett omfattande utbud av högkvalitativa värmeväxlare och komponenter för kylsystem, plus kunskap och erfarenhet från mängder av slutförda projekt i hela världen. Produktblad finns i Värmeguiden, länk till guiden finns till höger eller ovan.

cooling general 640x360

On-demand webinar | Reach the lowest operating cost with certified performance

Lär dig hur AHRI-prestandacertifiering från tredje part, kan hjälpa dig att nå de lägsta driftskostnaderna och energibesparingarna med garanterad prestanda. Webinariet hålls på engelska.

Nordic-AHRI-webinar Vignette 640x369 2022

Stort utbud, pålitlig prestanda

En eller flera värmeväxlare ingår i de flesta kylningslösningar. Alfa Laval identifierar en lösning för de specifika kylbehoven och specialanpassar den utifrån vårt omfattande utbud av värmeväxlare. Våra värmeväxlare är prestandacertifierade och mycket pålitliga. 

Lösningar som levererar under press

Alfa Laval tillhandahåller lösningar för stora projekt som komfortkyla i skyskrapor. I höga byggnader handlar det om stora vattenvolymer som ska pumpas över stora avstånd vid konstant högt tryck. Alfa Lavals kompletta kylsortiment för skyskrapor inkluderar värmeväxlare som fungerar som tryckbrytare och skyddar kylmaskiner och luftkonditioneringsenheter från alltför högt tryck. 

Vi driver utvecklingen inom Fjärrvärme/VVS

Alfa Laval 360° Serviceportfölj

Alfa Laval erbjuder ett omfattande utbud av tjänster för att du ska kunna hålla din utrustning i toppskick.

Kontakta oss om du vill veta hur vi kan hålla dina produkter i gång längre.