Den rätta servicen för din petrokemiska anläggning

Alfa Laval har marknadens bredaste utbud av lösningar för den petrokemiska industrin, och våra produkter återfinns i både process- och nyttopositioner som stödjer kunderna på deras resa till nettonoll år 2050. Så när du väljer att samarbeta med vår globala serviceorganisation, kan du tryggt lita på att dina produkter är optimerade för energieffektivitet och prestanda – för att spara tid, pengar och viktigast av allt, sänka ditt koldioxidavtryck.

Service 640x360

        

Hitta den service du behöver för din petrokemiska anläggning

Fast track 640x360.jpg

Packningsförsedda plattvärmeväxlare

Visste du att effektiva värmeväxlare förbättrar säkerheten och kvaliteten hos din process? De påverkar också mängden energi du förbrukar och betalar för. Genom regelbundet underhåll kan du bevara prestandan och hålla driften problemfri och förutsägbar. Så om du vill framtidssäkra din process kan du hitta svaren i vår felsökare online.

 

Gå till serviceutbudet

Troubleshooting_assistance_tool_640x360.jpg

Svetsade värmeväxlare

Din värmeväxlare från Alfa Laval är byggd för att hålla länge, men visste du att Alfa Lavals globala servicesupport faktiskt kan hjälpa dig att spara energi över tid? Med stöd från våra specialiserade servicetekniker kan du lugnt lita på att din process är energieffektiv under hela din produktlivscykel, vilket skyddar både drifttiden och planeten vi bor på.

 

Gå till serviceutbudet

separator_training_640x360.jpg

Separatorer

Alfa Laval erbjuder ett brett utbud av service som är användbara för ditt separeringssystem under hela dess livscykel. Detta omfattar allt från förebyggande underhåll och felsökning till uppgraderingar, övervakningssystem och revisioner. Men det är inte allt. Vi kan också utbilda dina operatörer så att du kan ta full kontroll över din egen prestanda och skicka reservdelar snabbt när det behövs. Så vad väntar du på? Skapa ditt skräddarsydda Alfa Laval‑serviceavtal idag.

 

Gå till serviceutbudet

Service för att optimera energieffektivitet

Med Alfa Laval som din servicepartner kan vi supportera dig under dina produkters livstid så att du kan optimera värmeöverföringseffektiviteten, spara energi och minska koldioxidutsläppen.

Cleantech-Service-hero