Farmaceutiska vattensystem

Vatten är en viktig ingrediens i all farmaceutisk bearbetning. Grundläggande krav är att säkerställa konsekvent högkvalitativt vatten, levererat till användningsstället vid önskat flöde och temperatur. Alfa Lavals utrustning erbjuder dig problemfri drift med minimerade driftskostnader och driftstopp samt minsta möjliga miljöpåverkan.

Make-up water 640x360px

Optimera ditt farmaceutiska vattensystem

  • Optimera bakteriekontrollen
  • Minska energiförbrukningen
  • Förhindra rödrost
  • Minimera underhåll och sanering
  • Problemfri installation och validering
Om du är läkemedelstillverkare som letar efter hållbara, energieffektiva lösningar, eller som vill förhindra uppbyggnad av biofilm, rödrost eller andra föroreningar i ett vattensystem av farmaceutisk kvalitet, är Alfa Laval här för att hjälpa dig att möta stränga hygienkrav. Med Alfa Laval är det lätt att uppfylla alla läkemedelskrav gällande säkerhet, hygien, ekonomi, energieffektivitet och reducerat avfall. Utnyttja vår enorma farmaceutiska processkompetens, våra breda och beprövade hygienutrustningar och vårt globala servicenätverk.

Markerade tekniker


.

Pharma_water_system_chart.png

Processdiagram för farmaceutiska vattensystem

Se det här processdiagrammet för att få en översikt över de lösningar som Alfa Laval erbjuder för farmaceutiska vattensystem

.

Utmaningar i farmaceutiska vattensystem

Felaktigt utformade, drivna och underhållna farmaceutiska vattensystem kan bli mycket dyrare än att investera i rätt farmaceutiska vattensystem från början. Lär dig mer om några av utmaningarna och hur du löser dem.

Pharmawatersys videos screenshot 640x360

Tio skäl att välja Alfa Laval för ditt farmaceutiska vattensystem

Varför ska du överväga Alfa Laval i din process? Minimera totala ägandekostnader, säkerställa energieffektivitet och efterlevnad av utsläpp – detta är bara några av orsakerna. Läs vidare för att lära dig mer om hur Alfa Laval kan hjälpa dig att optimera dina processer.

Make-up water 640x360px
.

Enkel validering och underhåll: Alfa Laval Q-doc

För problemfri kvalificering och validering finns Alfa Laval Q-doc, vårt senaste dokumentationspaket för läkemedelsindustrin. Q-doc omfattar alla aspekter av produktionen, från råvaruförsörjning till leverans av färdig utrustning. Detta ger full transparens och gör det möjligt att spåra den minsta förändringen i material eller tillverkning – även när det gäller reservdelar.

Qdoc hand glove 640x360

Questions? Get in touch

.

This information is stored and processed in accordance to our privacy policy.

.