Boiler 2020 banner 1200x400

Förbered dina boilers för svaveldirektivet 2020

När det globala svavedirektivet träder i kraft 2020 kommer det att innebära enorma förändringar för den marina industrin. Antingen måste du anpassa dig till de nya bränslena på marknaden eller så behöver du en skrubber för att följa de nya utsläppsgränserna. Oavsett vilken strategi du väljer kommer det även att påverka dina boilers. Alfa Laval har arbetat med marina boilers i 100 år och kan därför rekommendera metoder för att anpassa boilerns bränsleledning eller undvika boilerproblem som orsakas av mottryck i skrubbern.

I rampljuset

Download boiler2020 640x360.jpg

Ladda ner en översikt av lösningar för
drift av boilers med kompatibla bränslen

Ladda ner        Läs    

Ladda ner en översikt av lösningar för
anslutning av boilers till SOx-skrubbersystem

Ladda ner        Läs    

Download steam balance II 40x360.jpg

Ladda ner en översikt av lösningar för att undvika ångbalansrisker 2020 och därefter

Ladda ner        Läs    

Contact boiler1 2020 640x360.jpg

contact-us-button_SE_175x46.jpg

Träffa våra experter

Martin Hansen,
Business & Market Development Manager

Jean-Charles Lecuyer,
Business Project Manager

Tekniska dokument

Vilken lösning just du behöver 2020 beror på fartygets driftsprofil, dess plan för bränsleimplementering och den specifika konfigurationen av Alfa Laval Aalborg-utrustningen. Våra experter har sammanställt djupgående tekniska dokument för alla scenarier. Du kan ladda ner ett av de vanligaste exemplen här, eller använd kontaktformuläret nedan för att få rätt information för ditt fartygs behov.

boiler2020 technical paper640x360

2020 Spare Parts Kit för Alfa Laval Aalborg-boilers

Slitdelssats för att maximera drifttiden och sänka kostnaderna

Boiler 2020 spare parts new2 640x360

Kontakta oss för att diskutera

Vad du behöver för att uppfylla svaveldirektivet 2020 beror på din bränslestrategi, skrubberkonfigurationen och den Alfa Laval Aalborg-utrustning du har ombord. Det finns många aspekter att tänka på, men vi kan hjälpa dig att förstå dem och hitta rätt lösning för dina utmaningar. Att helt enkelt prata med oss är den bästa utgångspunkten.

 

Boiler contact us.jpg

<script src='https://productguide.alfalaval.com/exports/chat.js'></script> <script>window.addEventListener('load', function() {window.__al_chat.setup('en', ' marine-service-aalborg-boilers', 'prod');});</script>