nordic-customer-academy-hero-1920x480

Alfa Laval Nordic Academy

Utveckla dina kompetenser med Alfa Laval genom webinars, utbildningar och mer.

Genom vår Nordic Academy kan du utveckla dina kompetenser när det gäller att använda din utrustning och lära dig om nya lösningar för att optimera dina processer. Här hittar du en bred kunskap om våra olika produkter. Du kan också lära dig om branschspecifika lösningar, samt nya innovativa och hållbara lösningar. Vi erbjuder webinars och utbildningar som hålls antingen på någon av våra siter i Skandinavien eller online. Välkommen till Alfa Laval Nordic Academy.

alfa laval innovation centre kolding 640x360

Webinarier - Få branchspecifik insyn

Delta på våra gratis webinars. Vi arrangerar kontinuerligt webinars inom många olika ämnen och branscher och det finns alltid plats för alla som är intresserade! Du kan också, på begäran, titta på tidigare inspelade webinars.

webinar banner 2

Utbildningar - fördjupa din kunskap med oss

När du köper utrustning från Alfa Laval köper du en produkt du kan lita på. Men du måste också kunna lita på att dina egna operatörer hanterar maskinerna korrekt. Det är därför kompetensutveckling är ovärderlig för din dagliga verksamhet. Våra utbildningar ger dig en bred förståelse för hur du använder och underhåller Alfa Lavals produkter och system.

nordic-trainings-640x360

Remote Guidance utbildning

Behöver du eller dina operatörer stöd i användandet av era Alfa Laval maskiner? Vårt Remote Guidance Team står redo att hjälpa dig med optimering av din maskin på distans – det gäller både nya maskiner och maskiner som redan är i produktion. Tidsbesparande och kostnadseffektivt!

remote guidance vignette