PureSOx - skrubber för rening av avgaser

Alfa Laval PureSOx

Följ inte bara - gå ett steg före

Alfa Laval PureSOx fortsätter att leda vägen

Du kommer inte att vara ensam när du väljer en SOx-skrubber. Men du kommer ligga steget före om du väljer en skrubber som ligger i framkant: Alfa Laval PureSOx. PureSOx har funnits till sjöss sedan 2009, ett rekord som andra strävar efter, med varje system som sålts i drift och enligt överensstämmelse. Hundratals fartyg har valt PureSOx, som byggts baserat på 100 års erfarenhet inom sjöfart. Men det viktigaste är de återkommande kunderna, de som har övertygats av smidiga installationer, beprövade resultat och förstklassig global service. De vet att PureSOx kommer att hålla dem i framkant – idag och i framtiden.

PureSOx - skrubber för rening av avgaser

PureSOx Express - stora nyheter för mindre fartyg

Mindre fartyg har nu enkel tillgång till SOx-skrubberfördelar. PureSOx Express är en modul som är redo att installeras på en kostnadseffektiv yta.

I rampljuset

Konkreta svar om svavel och utsläpp

Kate Schrøder Jensen, specialist på regelverken, bloggar om vad reglerna och tekniken verkligen innebär för dig.

Service och support för Alfa Laval PureSOx

Alfa Laval erbjuder säkerhet världen över tack vare vårt globala servicenätverk, kundsupport dygnet runt och en omfattande serviceportfölj. 

Experthjälp för ditt skrubber-beslut

Dra nytta av vår kunskap inom skrubber-teknik och erfarenhet av rening av avgaser med dessa dokument du kan ladda ned gratis.

Ett steg framåt för Safe Bulkers


Safe Bulkers har valt Alfa Laval PureSOx för 20 fartyg för att säkerställa överensstämmelse med de globala svavelreglerna. Hör dem förklara vikten av att ha en pålitlig leverantör och varför de valde Alfa Laval PureSOx.

Alfa Laval PureSOx 
fakta och siffror

Se varför Alfa Laval PureSOx är det givna valet genom att titta på våra animerade eller nedladdningsbara infografik.

 

<!-- Vendemore Container Tag --><script>(function(d,s,i){var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s); j.async=true; var d8 = + new Date(); j.src='https://tm.vendemore.com/cs/' + i + '/v2/cs.js?' +'c=' + d8; f.parentNode.insertBefore(j,f); })(document,'script','c517ab6d-dac6-40e9-8917-05527a68a882');</script>