PureSOx

Alfa Laval PureSOx

Följ inte bara – gå ett steg före

Alfa Laval PureSOx fortsätter att leda vägen

Du kommer inte att vara ensam när du väljer en SOx-skrubber. Men du kommer ligga steget före om du väljer en skrubber i framkant: Alfa Laval PureSOx. PureSOx har funnits till sjöss sedan 2009, ett rekord som andra strävar efter, med varje system som sålts i drift och enligt krav. Hundratals fartyg har valt PureSOx, som byggts baserat på 100 års erfarenhet inom sjöfart. Men det viktigaste är de återkommande kunderna, de som har övertygats av smidiga installationer, beprövade resultat och förstklassig global service. De vet att PureSOx kommer att hålla dem i framkant – idag och i framtiden.

PureSOx Express – stora nyheter för mindre fartyg

Mindre fartyg har nu enkelt tillgång till alla SOx-skrubbers fördelar. PureSOx Express är en kostnadseffektiv modul, klar att installeras.

I rampljuset

Konkreta svar om svavel och utsläpp

Kate Schrøder Jensen, specialist på regleringsverksamhet, skriver blogg om vad reglerna och tekniken verkligen innebär för dig.

Service och support för Alfa Laval PureSOx

Alfa Laval erbjuder säkerhet världen över tack vare vårt globala servicenätverk, kundsupport dygnet runt och en omfattande serviceportfölj. 

Expertresurser för ditt beslut om skrubbersystem

Utnyttja vår ledande kunskap inom skrubberteknik och efterlevnad av utsläpp med dessa kostnadsfria nedladdningar.

Safe Bulkers ligger ett steg före


Safe Bulkers har valt Alfa Laval PureSOx till 20 fartyg för att säkerställa efterlevnaden av det globala svaveldirektivet. Låt dem förklara vikten av att ha en pålitlig leverantör och varför de valde Alfa Laval PureSOx.

Alfa Laval PureSOx fakta och siffror


Se varför Alfa Laval PureSOx är det givna valet genom att titta på vår animerade eller nedladdningsbara infografik. .