2024-02-13 Finansiella nyheter by Cision Sverige AB

Notera datumet för Alfa Lavals kapitalmarknadsdag den 21 november 2024

I år kommer vi att ta kapitalmarknadsdagen till södra Europa och besöka vår fabrik för tillverkning av värmeväxlare i San Bonifacio i Italien.

Det fysiska evenemanget kommer att inkludera ett besök på plats i en av Alfa Lavals modernaste produktionsanläggningar, samt presentationer från VD och andra medlemmar i ledningsgruppen. Evenemanget börjar på morgonen den 21 november 2024 och en middag kommer att annordnas kvällen innan.

Inbjudan med mer infomation samt registrering kommer att skickas ut närmre eventet.

För ytterligare information:
Johan Lundin
Head of Investor Relations
Mail: johan.lundin@alfalaval.com
Tel: +46 46 36 65 10
Mobil: +46 730 46 30 90

Kort om Alfa Laval
Alfa Laval, världsledande inom värmeöverföring, separering och flödeshantering, är inriktat på områdena energi, marin, livsmedel och vatten. Bolagets världsledande expertis, produkter och service är viktiga framgångsfaktorer för ett brett spektrum av industerier i ett 100-tal länder. Genom att optimera processer, skapa ansvarsfull tillväxt och ligga i spetsen för teknikutvecklingen hjälper vi kunder att uppnå såväl sina affärs- som hållbarhetsmål. Tillsammans gör vi en betydande skillnad.

Alfa Laval har 20 300 anställda och hade 2022 en omsättning på 52,1 miljarder kronor. Bolaget är noterat på Nasdag Stockholm.

www.alfalaval.com

Taggar

Alla

Relaterat innehåll: