2017-09-26 Finansiella nyheter

INBJUDAN

Alfa Lavals kapitalmarknadsdag den 23 november

Alfa Laval välkomnar analytiker, investerare och media till årets kapitalmarknads­dag som hålls den 23 november i Alfa Lavals Test & Training Center i Aalborg, Danmark. Dagen börjar klockan 08:00 och slutar 15:00.


Dagen inleds med presentationer av Tom Erixon – VD och koncernchef, samt Thomas Thuresson – ekonomi- och finansdirektör. Därefter kommer Susanne Pahlén-Åklundh, Nish Patel och Peter Leifland att tala om utveckling och fokusområden för deras respektive divisioner: Energi, Livsmedel & vatten samt Marin.


Efter lunch arrangeras det tre parallella aktiviteter, vilket bland annat inkluderar en guidad rundtur för att beskåda ett antal av Alfa Lavals marina produkter. Titta på en ångpanna, en gasförbränningsenhet, en liten skrubber och ta dessutom chansen att lyssna på våra experter - är exempelvis ”connectivity” en naturlig del av erbjudandet framöver? Detta och mer kommer att avhandlas i två seminarier; Marine Environment och Marine Service.


Hur du anmäler dig: registrering sker på vår hemsida: http://www.alfalaval.com/sv/investerare/ - senast den 6 november. Antalet platser är begränsat. Varje person som registrerar sig kommer att motta ett personligt mejl som bekräftelse. Detta mejl kommer även inkludera information om hotell och transporter.


Om ni har frågor kan ni vända er till Beata Ardhe.


Gabriella Grotte
Investor Relations Manager
046-36 74 82
0709-78 74 82


Beata Ardhe
Investor Relations
046-36 65 26
0709-36 65 26

Taggar

Alla

Relaterat innehåll: