2019-10-31 Finansiella nyheter

Inbjudan till Alfa Lavals kapitalmarknadsdag den 5 december

Alfa Laval välkomnar analytiker, professionella investerare och media till årets kapitalmarknads­dag som hålls den 5 december på Malmö Arena Hotel, Hyllie Boulevard 12, Malmö. Den startar klockan 11:00 och slutar cirka 16:00. För er som anländer till Köpenhamns flygplats erbjuder vi en shuttle som tar er direkt till Malmö Arena Hotel. Det tar då ca 15 minuter från Danmark till Sverige via bron.



Den första delen innehåller presentationer av Jan Allde, ekonomi- och finansdirektör och Mikael Tydén, ansvarig för Operations. Det kommer bland annat att inkludera en uppdatering av de större investeringsprogrammen som företaget driver och har utfört de senaste tre åren, inklusive programmet att förbättra bolagets produktionsstruktur samt de nya produktplattformarna.



Tom Erixon, VD och koncernchef bryggar sedan över från processen så här långt, till 2020 och vidare. Han kommer att göra detta tillsammans med divisionsdirektörerna Sameer Kalra, Nish Patel och Susanne Pahlén Åklundh som kommer att ge exempel på lösningar för nya och spännande affärsmöjligheter som drivs av hållbarhet.



Hur du anmäler dig: registrering sker på vår hemsida: http://www.alfalaval.com/sv/investerare/ -  senast den 21 november.



Du kommer att få en bekräftelse via mail.



Om ni har frågor kan ni vända er till beata.ardhe@alfalaval.com.



Jan Allde

CFO

046-289 18 72



Beata Ardhe

Investor Relations


046-36 65 26

Taggar

Alla

Relaterat innehåll: