2019-10-07 Finansiella nyheter

Alfa Laval AB:s valberedning inför årsstämman 2020

Följande representanter för de största aktieägarna i Alfa Laval AB har ombetts och accepterat att ingå i valberedningen inför årsstämman 2020:

Finn Rausing - Tetra Laval



Ramsay Brufer – Alecta Pensionsförsäkring



Jan Andersson – Swedbank Robur Fonder



Vegard Torsnes – Norges Bank Investment Management



Lars-Åke Bokenberger – AMF-Försäkring och Fonder



 



Ordinarie årsstämma för Alfa Laval AB kommer att hållas på Scandic Star Lund, Glimmervägen 5, Lund, torsdagen den 23 april 2020, klockan 16.00.



 



Aktieägare som önskar lämna förslag till valberedningen inför årsstämman kan vända sig till Alfa Lavals styrelseordförande Anders Narvinger, eller till någon av ägarrepresentanterna. Kontakt kan också ske via e-post till valberedningen@alfalaval.com.



 



 



Alfa Laval AB (publ)



7 oktober 2019, Lund



 



 



Om Alfa Laval



Alfa Laval är en ledande, global leverantör av specialprodukter och processtekniska lösningar, baserade på nyckelteknologierna värmeöverföring, separering och flödeshantering.



Företagets utrustning, system och tjänster bidrar till att förbättra prestanda i kundernas processer. De används för att värma, kyla, separera och transportera produkter i industrier som framställer livsmedel och drycker, kemikalier, läkemedel, stärkelse, socker och etanol.



Alfa Lavals lösningar används också i kraftverk, ombord på fartyg, inom olja och gasutvinning, i verkstadssektorn, i gruvindustrin, för hantering av slam och avloppsvatten, för komfortklimat samt i kylsystem.



Alfa Lavals världsomspännande organisation arbetar nära kunderna i nästan 100 länder och hjälper dem att ligga i frontlinjen. Alfa Laval, som är noterat på Nasdaq OMX, hade 2018 en omsättning på cirka 40,7 miljarder kronor och har cirka 17 200 anställda.



www.alfalaval.com



För ytterligare information kontakta:



 



Peter Torstensson,



Informationsdirektör, Alfa Laval



Tel: 046 36 72 31



Mobil: 0709 33 72 31



 

Taggar

Alla
Alfa Laval blue flag waving in the wind

Relaterat innehåll: