2017-09-01 Finansiella nyheter

Notera datumet - Kapitalmarknadsdag i marin miljö à la Alfa Laval

I år lämnar vi det bekväma, hotellbaserade formatet bakom oss och låter kapitalmarknadsdagen flytta västerut till vårt marina test- och träningscenter i Aalborg, Danmark.

Marin. Alltid på agendan. Så följ med oss till Aalborg för att uppleva marina produkter på plats. Titta på en ångpanna, en gasförbränningsenhet, en liten skrubber och ta dessutom chansen att lyssna på våra experter; kommer till exempel ”connectivity” vara en naturlig del av erbjudandet framöver?


Dagen inkluderar sedvanliga affärsuppdateringar av vår koncernchef samt andra medlemmar av koncernledningen, liksom seminarier med tydlig marin fokus, såsom marin miljö, marin service samt en rundvandring på vårt test- och träningscenter.


Datum:         23 november


Tid:              Klockan 8-15


Plats:           Alfa Lavals marina test- och träningscenter i Aalborg, Danmark.


En officiell inbjudan kommer att skickas ut inom några veckor.


Logistik


På grund av den logistik som krävs för att ta sig till Aalborg - och på grund av att vår kapitalmarknadsdag börjar redan klockan 8, rekommenderar vi att man anländer kvällen innan, dvs den 22 november, och övernattar på plats.


På vår hemsida finner ni en lista över flighter från London såväl som Stockholm till Aalborg: www.alfalaval.com/sv/investerare/.


Gabriella Grotte 
Investor Relations Manager 
046-36 74 82
gabriella.grotte@alfalaval.com      


Beata Ardhe
Investor Relations
046-36 65 26
beata.ardhe@alfalaval.com

Taggar

Alla

Relaterat innehåll: