2022-08-15 Produktnyheter

Välkommen till pressträff i samband med första spadtaget

Den 24 augusti 2022 tar vi det första spadtaget för Alfa Lavals nya site i Flemingsberg. Vi vill gärna fira denna milstolpe med personal, framtida grannar och samarbetspartners.

Klockan 10:00 samlas vi för att höra mer om visionerna för den nya byggnaden, siten och det nya affärsdistrikt som utvecklas av Fabege och Huddinge kommun innan vi tar det första officiella spadtaget och firar med något gott att äta och dricka.

 

Talare:

Sammy Hulpiau, Site Manager Alfa Laval Tumba Flemingsberg
Stefan Dahlbo, VD Fabege
Daniel Dronjak, styrelseordförande Huddinge kommun
Sven-Erik Östberg, Landshövding Stockholm

Möjlighet ges till enskilda intervjuer på plats.

 

När Alfa Lavals nya byggnad står klar 2025 kommer den bland annat att inrymma moderna, inspirerande kontor, ett högteknologiskt laboratorium för utveckling och testning av produkter och ett innovationscenter för separationsteknologi.

Både Alfa Lavals nya arbetsplats och det högteknologiska innovationscentret kommer att utformas i nära samarbete med Fabege och med stort fokus på människan, platsen och teknologi för att stimulera nya sätt att arbeta. Identitet, tekniska innovationer och hållbara lösningar har varit ledord i Alfa Lavals jakt på rätt plats för sina 700 medarbetare.

Flemingsberg är ett av Sveriges största stadsbyggnadsprojekt med en vision för framtiden där 50 000 arbetande, 50 000 boende och 50 000 besökare förutspås samlas i framtiden.

Alfa Lavals nya site ligger på Regulatorvägen 31, ca 5 minuters promenad från Flemingsberg station. Från norra stationsuppgången (mot Björnkullavägen) tar ni höger över Regulatorbron för att komma till siten. Parkeringsmöjligheter finns vid ICA Maxi.

 

För mer information och anmälan (OSA senast 18 augusti):

Nathalie Johnson, Alfa Laval Site coordinator
nathalie.jonson@alfalaval.com +46 46 36 6500

Eric Barclay, Project Manager Flemingsberg,
eric.barclay@alfalaval.com +46 46 36 6500

 

directions-flemmingsberg.PNG

Taggar

Alla

Relaterat innehåll: