2021-09-09 Finansiella nyheter

Alfa Laval kommer att öppna en ny svensk site

Alfa Laval planerar öppna en ny site i södra Stockholm 2025 för att stötta tillväxt, driva innovation och möta framtida affärsbehov.

Siten kommer att byggas i södra Stockholms nya affärsdistrikt i Flemingsberg som kommer att utvecklas av Fabege och Huddinge kommun, 9 km från den nuvarande siten i Tumba. Flemingsberg har utmärkt infrastruktur, och ett brett nätverk av cykelleder och allmänna kommunikationer med direktlinjer till såväl centrala Stockholm som Arlanda flygplats.

 

Alfa Laval strävar efter att driften av den nya siten ska vara koldioxidneutral och siten kommer att byggas för att uppnå excellent BREEAM-SE-klassificering för att spegla Alfa Lavals identitet och engagemang i teknologisk innovation och hållbara lösningar. En takterrass med panoramautsikt kommer att kunna avnjutas av såväl de 700 anställda som de lokala bina.

 

Den moderna, inspirerande arbetsplatsen och innovationscentret för high-speed separation and emerging technologies kommer att fokusera på människor, plats och teknologi för att möjliggöra nya sätt att arbeta och ett högteknologiskt laboratorium för utveckling och testning av produkter.

 

Alla anställda på kontoret och laboratoriet i Tumba kommer att inkluderas i flytten. Alfa Laval kommer att skapa en dynamisk arbetsplats för att attrahera och inspirera nuvarande och framtida anställda och ge personal, kunder och besökare en enastående upplevelse.

Taggar

Alla
New Stockholm Office Concept 640x360

För mer information kontakta:

Kontakt

Sara Helweg-Larsen

Vice President Group Communications

+46 730 358098 / +4522140000
sara.helweglarsen@alfalaval.com

Kontakt

Sammy Hulpiau

President Business Unit High Speed Separators

Business Unit High Speed Separators

+46 (0)703-158690
sammy.hulpiau@alfalaval.com

Relaterat innehåll: