sommarjobb large

Sommarjobb på Alfa Laval

Vi behöver människor som bryr sig!

Vårt uppdrag är att skapa bättre vardagsförhållande för människor. Det är därför vi går upp och går till jobbet varje dag. Vi tror att vi kan bidra till att skapa en bättre värld genom att göra det vi är bra på – att vara innovativa och skapa smarta, energisnåla produkter.

Alfa Lavals framtida framgång hänger tätt samman med vår förmåga att rekrytera blivande ‘superstars’ – kompetenta studenter med viljan att utvecklas och med hjärta och hjärna på ‘rätt ställe’. Här får du träffa både kollegor och kunder ifrån hela världen, du får jobba i en innovativ miljö och du får chansen att göra världen lite bättre.

Hur låter det?

Alfa Laval erbjuder varje år ca 250 sommarjobb vilka är placerade på tre orter, Lund, Tumba och Ronneby. Merparten av våra sommarjobb är inom produktion och lager. Vi har också sommarjobb inom teknik, marknad, ekonomi och administration. Sommarjobb på Alfa Laval är en bra start på en eventuell blivande karriär hos oss! Här får du inblick i hur det är att arbeta inom Alfa Laval och chans att bygga nätverk för framtiden.

Vem kan söka sommarjobb på Alfa Laval?

Vi vänder oss till dig som är minst 18 år. Vi ser gärna att du studerar på högskola eller universitet alternativt yrkeshögskola med relevant inriktning men vi välkomnar också dig som går på gymnasiet att söka. Mångfald är viktigt för oss på Alfa Laval!

När kan jag söka?

Ansökningstiden startar i mitten av november och avslutas siste februari. Blivande sommarjobbare får ett besked om anställning senast under maj månad men urvalsprocessen sker löpande från det att vi publicerat annonsen.

Hur söker jag?

På vår svenska hemsida Alfalaval.se under sidan ”Karriär” – ”Lediga Jobb” hittar du annonsen. Klicka på den och fyll i ansökningsformuläret! Vi har en annons för alla sommarjobb men i formuläret har du möjlighet att välja vilken typ av jobb du främst är intresserad av. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att just du söker!