Smiling beardy guy in an office

Gör det omöjliga

Tillsammans med oss kan du göra det omöjliga möjligt. Innovationer for att skapa en bättre vardag för människor är vad vi håller på med. Det är en så stor del av vad vi gör att vi många gånger glömmer bort att berätta det.

På Alfa Laval får du möjligheter. Möjligheter att skapa din egen framtid. Möjligheten att få vänner och kollegor över hela världen. Möjligheter att göra skillnad.

Boating

The floor is yours

Scenen är din

Alfa Laval växer om våra medarbetare växer. Vi tror på människan. Vi tror att om vi ger människor ansvar och support så får vi ett bättre resultat än om vi kontrollerar dem. När det gäller personlig utveckling på Alfa Laval så sätter vi dig i förarsätet. Vi erbjuder ett öppet, vänligt och stöttande klimat där du kan styra din egen utveckling.

Genom att vara ett mångfacetterat företag med många olika produkter inom många olika applikationsområden, intustrier och länder så kan vi erbjuda många olika karriärvägar, båder vertikala och horisontella. Du kör, vi stöttar.

Allt detta är viktigt för oss och vi hoppas att det är attraktivt för dig.

Jobb för studenter

LTH

Traineeprogram

På Alfa Laval har vi tre olika traineeprogram - ett i Lund som riktar sig till studenter på Lunds Tekniska högskola, ett i Tumba inom High Speed Separation och ett som är riktat mot den maritima sektorn i Sverige.

Våra traineeprogram

Praktikplats

Praktik

Vi erbjuder olika praktikplatser runt om i Sverige. Genom en praktikplats kan du få arbetslivserfarenheter som främjar din karriär och personliga utveckling. Det är ett bra tillfälle att få tillämpa teoretisk kunskap på ett praktiskt sätt och få en förståelse för Alfa Laval och vår kultur. Vi erbjuder framförallt olika praktikplatser genom samarbeten med högskolor/universitet, teknikcollege (Eskilstuna) och LIA (lärande i arbete).

Möt en av våra tidigare praktikanter

Sommarjobb

Sommarjobb

Vårt uppdrag är att skapa bättre vardagsförhållande för människor genom våra innovativa, smarta och energisnåla produkter. Alfa Laval vänder sig till kompetenta studenter med viljan att utvecklas och med hjärta och hjärna på ‘rätt ställe’. Här får du träffa både kollegor och kunder ifrån hela världen, du får jobba i en innovativ miljö och du får chansen att göra världen lite bättre.

Läs mer om våra sommarjobb

Kontakt

Studentfrågor hanteras på de lokala Alfa Laval-kontoren i varje land. Om du vill ha information om praktikplatser, exjobb eller andra studentfrågor, vänligen ta kontakt med ditt närmsta Alfa Laval-kontor.

Kontakta ditt lokala Alfa Laval-kontor

Alfa Laval world