Alfa Laval - Nordic events

Träffa oss på kommande events

Är du intresserad av att träffa oss och nyfiken på om Alfa Laval kommer att närvara vid ett event du ska gå på? Här listar vi de kommande eventen vi kommer att delta i. Läs om vad vi kommer att presentera, var du kan hitta oss, och boka en tid för att komma och prata med oss.

Vi ser fram emot att träffa dig!

event web 1 blurred

Kommande events

Nor-Shipping 2022

Möt oss på Nor-Shipping 2022 i Oslo, Norge 4-7 april 2022. Utställningen är ett nav för sjöfarts- och havsindustrin där man möts och delar med sig av sina innovationer och erfarenheter. Vi kommer att finnas på plats i monter E03-01 redo att dela med oss om våra innovativa lösningar som driver hållbar förändring, samtidigt som vi säkrar lönsamma affärer för våra kunder.

norshipping event vignette 2

PulPaper 2022

Möt oss på PulPaper, det ledande internationella eventet för skogsindustrin, i Helsingfors, Finland 29-31 mars 2022. Eventet samlar branschexperter och fackfolk för att dela med sig av sina kunskaper om ämnen som hållbarhet och energieffektivitet. Kom och lyssna på inspirerande presentationer och delta i diskussionen om att bygga morgondagens bioekonomi.

Pulpaper vignette image

Nordbygg 2022

Träffa oss ​​på Nordbygg i Stockholm 26-29 april 2022. Nordbygg är norra Europas största mötesplats för bygg- och anläggningsindustrin och samlar besökare från byggsektorn i Sverige, Skandinavien, Baltikum och övriga Europa. Kom till vår monter för att höra mer om vårt erbjudande och hur vi bidrar till hållbar utveckling.

Nordbygg vignette image