Kommersiell kylning

Alfa Lavals breda utbud av värmeväxlare återfinns i ett stort antal klimattillämpningar för bostäder och kommersiella fastigheter – däribland luftkonditioneringssystem (kylaggregat), uppvärmning av kranvatten (panna/solenergi), värmepumpar och transportkylning.

commercial refrigeration 640x360

Purfärskt – i dag och i morgon

Med över 80 års erfarenhet av att utveckla framgångsrika värmeöverföringslösningar vet Alfa Laval vad som krävs för att leverera energieffektiva lösningar för just din tillämpning. Vårt varumärke står för prestanda och vårt mål är att leverera de bästa produkterna och lösningarna för din anläggning. Vi utvecklar högt standardiserade produkter och klassificerar dem efter artikelnummer för att göra det enkelt att välja produkt, samtidigt som leveranstiderna förkortas. Detta garanterar att du alltid få den rätta lösningen från en och samma leverantör. 

 

 

Dagens lösningar för morgondagens krav

Våra energieffektiva kylningslösningar har tagits fram för att hantera kraven från dagens industrier, och är också redo för framtiden när det gäller internationella bestämmelser om köldmedier och utsläpp. Alfa Lavals värmeväxlare är certifierade enligt nedanstående bestämmelser och standarder.

  • Energieffektivitet – våra produkter och lösningar sparar energi, minskar kostnaderna och är framtidssäkrade.

  • Vi är experter – med över 80 års erfarenhet av värmeöverföringsteknik och fler än 5 000 installationer över hela världen är vi experter på tillämpningar.

  • Enkelt och tillgängligt – vi erbjuder ett kompatibelt och heltäckande standardsortiment från lagret. Våra produkter är enkla att välja ut och installera, och oavsett var du befinner dig finns vi där för att ge hjälp och stöd.

Alfa Laval Optigo

 

Luftkylare för kommersiellt bruk som har högre och effektivare kylkapacitet med lägre elförbrukning.

Läs mer

Distributörer

Alfa Lavals partnerföretag tillhandahåller produktkunskaper och utmärkt service med målet att hjälpa dig att hitta rätt produkt för ditt användningsområde.

Läs mer

Alfa Laval 360° Serviceportfölj

Alfa Laval erbjuder ett omfattande utbud av tjänster för att du ska kunna hålla din utrustning i toppskick.

Kontakta oss om du vill veta hur vi kan hålla dina produkter i gång längre.