Search within pages and documents

Begär kontakt från Alfa Laval

Välj land.

360° Service Portfolio

Vi tar prestandan till en högre nivå

Vi tar prestandan till en högre nivå

Det bästa sättet att se till att dina processer fortsätter att ge toppresultat är att använda servicelösningar från Alfa Laval. Med vårt omfattande tjänsteutbud har du det som behövs för att ta dina processer till nästa nivå.

Servicekunnande

Våra servicetekniker är väl insatta i värmeöverföring, separation och vätskehantering och vet hur de kan optimera dina processer med Alfa Lavals utrustning. Vi tillämpar även vår tekniska expertis för att underhålla utrustning av alla märken i gott skick genom en tjänst vi kallar AllBrands.

Utveckla din verksamhet

Med Alfa Lavals utrednings- och konsulttjänster kan du uppnå hela potentialen i din utrustning, system eller process. Alfa Lavals exporter granskar och analyserar prestandan i din verksamhet och rekommenderar sätt att förbättra prestandan och minska den totala ägandekostnaden.

Utrednings- och konsulttjänster

Optimera serviceintervall

Med Alfa Lavals övervakning kan du avgöra rätt serviceintervall för din utrustning. Genom att schemalägga underhåll baserat på verkliga driftförhållanden kan man öka drifttiden, förbättra säkerheten och spara tid och pengar.

Alfa Laval övervakning

Återställa prestanda

Med Alfa Lavals rengörings- och kemitjänster kan du återställa processytor till optimala förhållanden. Våra CIP-system (Cleaning-In-Place) och rengöringsmedel är särskilt utformade och formulerade för att effektivt ta bort avlagringar från Alfa Lavals värmeöverförings-, separations- och vätskehanteringsutrustning.

Alfa Lavals rengörings- och kemitjänster

Med Alfa Lavals rekonditionerings- och reparationstjänster kan du se till att dina värmeväxlare och annan utrustning som levereras av Alfa Laval fortsätter att ge hög effektivitet och optimala prestanda.

Alfa Lavals rekonditionerings- och reparationstjänster

How can we help you?

Kontakta oss om du undrar något eller har några frågor.

Nordic Service VVS/Fjärrvärme
Telefon: 0457-755 92
E-post: comfort.se@alfalaval.com

Nordic Service Marine
Telefon: 08-530 656 00
E-post: ps.marinediesel.nordic@alfalaval.com

Nordic Service Processindustrin 
Telefon: 08-530 656 10
E-post: partsandservice.se@alfalaval.com

Service partners och Distributörer i Sverige
Klicka här eller på "Distributörer och Service partners" överst på sidan

Akuttelefon för Marin utrustning i Norden: +47 905 24 620

Kontakta oss


Alfa Laval Exclusive StockVälj ett Alfa Laval Exclusive Stock-avtal för att reservera och lagra viktiga reservdelar på ett av våra distributionscenter eller på en annan plats. Du betalar för delarna när du behöver dem. Leverans samma dag minskar stilleståndstiden och gör att du kan slappna av.